Vragen? Bel ons op 030 - 637 8687 of mail ons info@bouwrijk.nl

Onze expertise

Nieuwbouw

Nieuwbouw
Een landhuis of 2 onder 1 kap, een luxe woonboerderij, vrijstaande villa tot nieuwe huisvesting voor uw bedrijf: Bouwrijk heeft jarenlange ervaring in het succesvol realiseren van nieuwbouwprojecten. Wij nemen uw wensen als uitgangspunt om uw droomproject te realiseren.

Samen met u, maar zeker ook samen met specialisten werken wij naar een succesvolle realisatie van uw project. Vanuit onze ervaring en deskundigheid adviseren wij, doen wij suggesties en nemen wij u werk uit handen.

Bekijk onze Nieuwbouw projecten

Verbouw & Renovatie

Verbouw & Renovatie
Woont of werkt u al in uw droomlocatie maar is het nog niet helemaal naar wens? Bouwrijk werkt samen met u aan de verbetering van uw droomhuis, of een het "pimpen" van uw bedrijfspand. 

Het beter benutten van bestaande bouw, door uw project bijvoorbeeld milieuvriendelijker te maken zonder verlies van uw comfort. Het efficiënter benutten van uw project. Wij denken graag met u mee en nemen het werk voor u uit handen, neem gerust contact met ons op!

Bekijk onze Verbouw & renovatie projecten

Horeca & Recreatie

Horeca & Recreatie
Of u nu honderden gasten wilt ontvangen in een sfeervol restaurant of dagelijks sporters helpt om fit te blijven, horeca en recreatie projecten vragen een net iets andere aanpak dan woningbouw. Wij hebben ervaring met het realiseren van horeca projecten, van restaurant tot discotheek. 

Door het hele land hebben wij succesvol fitnesscentra gemoderniseerd en gerealiseerd. Uw sportieve uitdaging gaan wij samen aan!

Bekijk onze Horeca & recreatie projecten

Meer weten over Bouwrijk?

Lekker en comfortabel wonen begint bij Bouwrijk, meer weten?

Bouwrijk is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw & renovatie en horeca & recreatie. Meer weten?

Privacy verklaring
Copyright © Bouwrijk B.V.

Bouwrijk

T 030 - 637 86 87
Meidoornkade 2
3992 AE Houten